De Winkel

In deze sectie vindt u een overzicht van wat u bij ons kan vinden. Zoals u zal merken zetten wij ons dagelijks in om u een zo compleet mogelijk aanbod te presenteren in de beste prijs/kwaliteit verhouding. Geen rommel, geen brol, enkel producten waar we zelf 100% kunnen achterstaan. Enkel dat garandeerd uw tevredenheid en ons bestaansrecht.

Neem een kijkje tussen onderstaande categoriën of kom langs en maak uw keuze uit het grootste aanbod uit de regio!


Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties dan horen wij dat graag! Kom langs of laat van je horen via onze contactpagina of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Uw 2 Wheels-Verboven Team.MOTOREN, SCOOTERS en ONDERDELEN

Hieronder een overzicht van onze specialiteiten waarmee wij u steeds kunnen verder helpen :

Kawasaki

Mash Motors

Sym
 

MOTORKLEDING

Wij bieden u een compleet aanbod motorkledij met zeer ruime keuze motorhandschoenen, motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, textiel en leder, verwarmde kledij, onderkleding, protectie, brillen enz... Nagenoeg alles uit voorraad leverbaar, met gratis professioneel advies erbovenop. Koop niet zomaar, maar laat u degelijk en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden op basis van uw specifieke behoeften en binnen uw budget.

Heeft u vragen over motorkleding, kom dan gerust langs in onze showroom of mail ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Gerbing verwarmde kledij Bertoni eyewear  
 

MOTORHELMEN

U vindt bij ons de ruimste keuze motorhelmen, met meer dan 350 helmen in voorraad! Helmen zijn zo divers dat u even de tijd moet nemen om niet alleen het type helm (jethelm, systeemhelm of integraalhelm) en de kleur te kiezen. Doch zal u kunnen vaststellen dat het technische aspect van de constructie en gebruikte materialen, de prijs-kwaliteit verhouding en vooral de pasvorm u zal overtuigen om de geschikte helm te kiezen. Wij begeleiden u graag vrijblijvend in onze showroom.

HJC Helmen

Schuberth Helmen Scorpion Helmen
   

 

 

MOTOTRONICA

De hedendaagse motorrijder heeft nood aan specifieke communicatie en navigatie behoeften. Daarvoor bieden wij u de absolute topmerken GARMIN GPS en CARDO Scala Rider producten aan die perfect de noden van de motorrijder omvatten. Zowel voor tourritten en reizen als professioneel gebruik maken zij producten die sterk, degelijk en speciaal ontwikkeld zijn om te gebruiken op en rond de motor.

Garmin GPS

Cardo Systems Intercom

Scala Rider

 

 

 

 

MOTOR ACCESSOIRES

Wij bieden u een quasi oneindig assortiment motor accessoires, verlichting, bagage, tuning, uitlaten, onderdelen, enz...

Ook de doe-het-zelf motorrijder is welkom! Wij voeren een ruime voorraad onderhoudsproducten zoals oliefilters, luchtfilters, remblokken, borages, bougies, olie, koelvloeistof, remvloeistof, originele en namaak onderdelen,...

Bike Design Motor Accessoires

Booster motor accessoires

Highway Hawk Motor Accessoires

Distripart Motor Accessoires  SW-Motech Motor Bagage en Accessoires  Shad koffers en bagage