E-mailadres
maandag, 18 mei 2015 09:55

 

Wij zijn trots dit jaar opnieuw samen met KAWASAKI als hoofdsponsor te kunnen optreden voor de Mollenrit Charity Ride ten voordele van Help Brandwonden Kids vzw!

Een week lang zullen de Mollenbikers zich inzetten voor het goede doel. Een warme oproep dus om deel te nemen en uw steentje bij te dragen!


Wat heeft dit evenement allemaal in petto :

-> Met plezier kondigen wij onze 9de CHARITY 24/7 estafette rit aan. Tijdens de 16de Mollenrit, rijden we met de KAWASAKI VERSYS 1000 één van de nieuwste toermotoren. De start vindt plaats aan ons clublokaal café La cuenta, www.cafelacuenta.be , op zondag 7 juni 12u, de aankomst op de Mollenrit zondag 14 juni. We zoeken dit jaar een aantal Belgische gin’s, dit met ondersteuning van Huis Hardies uit Mol. Het idee is ontstaan naar aanleiding van een vorige estafette waar de deelnemers alle toenmalige Trappisten brouwerijen hebben bezocht en dit tot grote tevredenheid van de rijders, zo kom je nog eens op onverwachte plaatsen en ontmoetingen. Wij zorgen voor een aantal gegevens in de GPS en de nodige afspraken gedurende de 24/7 charity rit. Uiteraard worden de flessen verkocht per opbod, en dit gaat integraal naar Help Brandwonden Kids vzw.

Wil je graag de KAWASAKI VERSYS 1000 uitvoerig testen en daarmee zelfs een goed doel helpen, schrijf je dan snel in via www.mollenrit.be, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

-> Er nog tal van andere activiteiten gepland zoals :

- Testritten met verschillende modellen van Kawasaki,

- Straatcafé de ganse week

- Zondag 7 juni mountainbike, MOLLENBIKE, Mountainbike 2x20km, vanaf 8u, start en aankomst Lindeplein Mol-Millegem

- Vrijdag 12 juni vanaf 17u een stratenloop, MOLLENRUN,

- Zaterdag 13 juni All-road (beperkt aantal inschrijvingen!)

- Zaterdag 13 & Zondag 14 juni is er uiteraard de MOLLENRIT zelf met een bepijlde rit, met pitstop bij 2Wheels en een grote rit op GPS.

- Zondag 14 juni aankomst Estafette Charity Run en feestelijke afsluiting met o.a.

Live optredens 13u15-14u30 OUR, 14u45- 16u EAZY LIVIN’, 16u15-18u LORDWOODBINE, met gastoptreden van Guy Swinnen

De winkel zal dat het weekeinde zaterdag 13 en zondag 14 juni open zijn. U bent van harte welkom, maak er een gezellig feest van.

Wij hopen er weer een gigantisch succes van te maken!

 

Info & Inschrijvingen : www.mollenrit.be , Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

www.helpbrandwondenkids.be